середа, 24 липня 2013 17:12

Янукович одним підписом "роздув" бюджет на 6,5 млрд. грн

Янукович одним підписом "роздув" бюджет на 6,5 млрд. грн
Віктор Янукович. Фото: 24tv.ua

Президент схвалив збільшення витрат держбюджету на 6,5 млрд. грн для фінансування зарплат на держшахтах та закупівлі автомобілів "швидкої допомоги".

Віктор Янукович підписав прийнятий Верховною Радою 4 липня закон № 395-VII "Про внесення змін до Закону України" Про Державний бюджет України на 2013 рік ", повідомляє "Коментарі".

Даним законом передбачається збільшення витрат держбюджету на 6,422 млрд. грн.

Зокрема, на 5,5 млрд. гривень до 15,39 гривень збільшено обсяг видатків в частині фінансування зарплат співробітникам державних вугледобувних підприємств та оплати використання цими підприємствами електроенергії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряду доведеться переглянути бюджет, ситуація нагадує кризовий 2008 рік - експерт

Також 0,922 млрд. грн. виділено Міністерству охорони здоров'я на бюджетну програму "розвиток служби екстреної медичної допомоги (придбання медичного автотранспорту) для закладів охорони здоров'я України".

За інформацією Міністерства фінансів України, існує "непроста ситуація" із забезпеченням виконання держбюджету і його параметри можуть бути переглянуті у бік скорочення за підсумками січня-вересня.

При цьому раніше Глава держави доручив підготувати зміни до бюджету 2013 року за підсумками першого півріччя, бажано, "у бік збільшення".

Зараз ви читаєте новину «Янукович одним підписом "роздув" бюджет на 6,5 млрд. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі