середа, 16 березня 2011 15:32

Янукович наказав Колеснікову залатати дороги до Євро-2012

Янукович наказав Колеснікову залатати дороги до Євро-2012

Президент України Віктор Янукович доручив віце-прем'єр-міністру – міністру інфраструктури Борису Колеснікову привести у належний стан дороги в містах, які прийматимуть Євро-2012.

Як повідомила прес-служба глави держави, під час зустрічі Януковича та Колеснікова головною темою розмови була підготовка до проведення фінальної частини футбольного Євро-2012.

"Це завдання має багато складових, і по кожній з них йде напружена планова робота. Всі напрямки підготовки до Євро закриті", – підкреслив віце-прем'єр.

Колесніков також зазначив, що "єдине, остаточно невирішене питання, це – персонал, що має безпосередньо забезпечувати проведення Євро".

"Ми просимо допомоги міст – Львова, Донецька, Харкова – у підборі кадрів для роботи на стадіонах, в аеропортах. Звертатимемося також до вищих навчальних закладів для того, щоб сформувати якісний менеджмент", - зазначив чиновник.

Другою темою під час зустрічі з президентом стала якість дорожнього покриття у містах, які прийматимуть матчі Євро. Глава держави доручив надати практичну реальну допомогу всім чотирьом містам – Львову, Києву, Донецьку та Харкову – у приведенні в належний стан доріг.

Колесніков поінформував, що сьогодні відбудеться нарада у Міністерстві фінансів, на якій вирішуватиметься питання виділення коштів у другому півріччі, "щоб міста Євро-2012 відповідали рівню турніру".

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав Колеснікову залатати дороги до Євро-2012 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі