середа, 15 січня 2014 17:26

Янукович нагадав Азарову про "наслідки" у разі неприйняття бюджету

Янукович нагадав Азарову про "наслідки" у разі неприйняття бюджету
Віктор Янукович Фото: polittech.org

Президент України Віктор Янукович вважає, що Уряд повинен налагодити роботу з парламентом для якнайшвидшого прийняття Державного бюджету на 2014 рік.

Про це Глава держави сказав під час зустрічі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим, - повідомили у прес-службі Адміністрації президента.

"Я вважаю, що вам треба працювати з парламентом, щоб завтра бюджет був прийнятий. Якщо він не буде прийнятий - ви знаєте, які наслідки. Це скорочення заробітних плат, перш за все, доплат, які ми планували вже з січня цього року", - сказав Віктор Янукович.

Президент висловив переконання, що цього допускати не можна.

За словами Януковича, на цей рік заплановане зростання економіки, збільшення інвестицій, підвищення соціальних виплат, заробітних плат, пенсій. "Дуже важливо, щоб народні депутати зрозуміли відповідальність перед виборцями", - сказав президент, звернувши увагу на важливість своєчасного фінансування соціальних виплат, зарплат, пенсій у січні.

Він нагадав, що завжди напередодні голосування за бюджет урядовці зустрічалися з фракціями, вислуховували зауваження, пропозиції, вносились корективи до бюджету. Глава держави підкреслив необхідність проведення таких зустрічей уряду з парламентськими фракціями. "Безумовно, треба говорити з опозицією. Треба вже виходити з цього глухого кута", - сказав Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович нагадав Азарову про "наслідки" у разі неприйняття бюджету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі