понеділок, 11 квітня 2011 14:39

Янукович хоче, аби за нього назвали бюджетних крадіїв

Янукович хоче, аби за нього назвали бюджетних крадіїв

Президент України Віктор Янукович попередив про персональну відповідальність керівників за проведення Євро-2012.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, Янукович, зокрема, зазначив: "Якщо буде затримка фінансування стадіону, полетить голова обласної адміністрації. Якщо буде затримка з терміном будівництва, ну, ви ж розумієте, Борисе Вікторовичу (Колесніков - ред.)".

Разом з тим, глава держави наголосив, що хоче, аби до кінця його від'їзду зі Львова йому дали усі дані по заборгованості зарплати у Львівській області.

"У квітні вона має бути погашена", - підкреслив Янукович.

Також найближчими днями він захотів почути "прізвища тих героїв-патріотів, які розкрали бюджетні кошти".

"Якщо ви не здатні повернути гроші, то назвіть прізвища. Звертаюсь останній раз. Нам ці прізвища відомі, але треба, щоб люди знали. У минулі роки були розпочаті кримінальні справи, але згодом їх закрили, тому справи ці треба відновити. Я не за те, щоб саджати людей за ґрати. Я за те, щоб повернути державні гроші", - пояснив президент.

Нагадаємо, сьогодні президент України Віктор Янукович прибув до Львова. Він побував на будівництві стадіону до Євро 2012. Після цього, політик провів нараду регіонального комітету "Олімпійська надія 2022".

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче, аби за нього назвали бюджетних крадіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі