пʼятниця, 09 листопада 2012 13:39

Янукович каже, що під час виборів виникали "природні недоліки"

Янукович каже, що під час виборів виникали "природні недоліки"
Фото: investigator.org.ua

Президент Віктор Янукович переконаний, що проблеми при підрахунку голосів на парламентських виборах в Україні були, однак вони в цілому не вплинули на результат.

Про це він заявив у п'ятницю під час Кіпрсько-українського бізнес-форуму.

"Це не тільки мої висновки. Це передусім висновки міжнародних спостерігачів – вони багато в чому співпадають із нашими висновками, - що були недоліки, були природні недоліки, які виникають зазвичай під час виборів. Були і плюси", - констатував Янукович і додав, що проблеми з підрахунком були незначними: "Це невелика частка, яка в цілому не вплинула на результат голосування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ні Засуха, ні Губський, ні інші фальсифікатори не отримають депутатських мандатів"- Яценюк

За його словами, негаразди в окремих мажоритарних округах при підрахунку голосів – питання, відповіді на які повинні найближчим часом дати Генеральна прокуратура і Верховна Рада.

"Я вважаю, нам треба буде подивитись вже у новому парламенті, разом з новообраними депутатами, що треба виправити в законі про вибори, щоб у подальшому на будь-яких виборах уникнути тих питань, які виникли", - зазначив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі, хто дивилися інтернет-трансляцію, розуміють, що переможцем на 223 окрузі став Левченко

З огляду на рішення ЦВК і Ради про перевибори в п'яти проблемних округах – №94, 132, 194, 197 і 223 – Янукович відзначив, що парламент сформують без 5 депутатів: "Тобто, 445 депутатів можуть починати працювати".

Зараз ви читаєте новину «Янукович каже, що під час виборів виникали "природні недоліки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі