понеділок, 04 жовтня 2010 09:24

Янукович готується "почистити" Кабмін

Янукович готується "почистити" Кабмін

Президент України Віктор Янукович найближчим часом проведе кадрові зміни в уряді.

Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив міністр юстиції Олександр Лавринович.

"Будуть підписані кадрові укази, і структура Кабміну буде повністю відповідати Конституції", - зазначив урядовець.

При цьому він запевнив, що зміни в уряді не вплинуть на співпрацю політичних сил, що входять до складу більшості.

"Переформатування складу уряду не буде якимось драматичним. І не буде серйозно впливати на співпрацю тих політичних сил, які на сьогодні складають парламентську більшість", - додав міністр.

Говорячи про необхідність змін до законодавства у зв"язку з рішенням КСУ стосовно скасування політреформи міністр зазначив, що 4 жовтня Кабмін збереться на позачергове засідання, щоб обговорити необхідність внесення змін до закону про уряд у зв"язку з відміною політреформи-2004.

"Ми будемо пропонувати, щоб там де у нас були внесені зміни і повноваження були в Кабінету міністрів, які зараз є у президента, чи були у Верховної Ради, тепер будуть в Кабміну. Тобто відрегулювати в тематичних і галузевих законах також ці проблемні питання", - розповів міністр.

Нагадаємо, що 1 жовтня Конституційний суд скасував політичну реформу та повернув президенту Віктору Януковичу повноваження, якими володів Леонід Кучма.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Янукович готується "почистити" Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі