середа, 08 лютого 2012 18:33

Янукович готовий позбавити Єжеля крісла - джерело

Янукович готовий позбавити Єжеля крісла - джерело

Президент України Віктор Янукович готовий звільнити Михайла Єжеля з посади міністра оборони. За даними джерела ZN.UA, проект відповідного указу в даний момент знаходиться на столі у глави держави.

Як повідомило джерело, вранці 8 лютого голова Міноборони відсутній на засіданні Кабміну, оскільки президент викликав його до себе. Підсумком цієї зустрічі стало рішення про звільнення Єжеля. Після зустрічі з президентом Єжель в Міноборони не з'явився.

Глава Міноборони 6 лютого виявився в центрі скандалу, коли намагався провести через Кабмін проект постанови про передачу землі під Києвом на потреби Адміністрації президента, Кабінету міністрів і Міноборони.

Документом пропонувалося 60 га земель Міноборони під Києвом поділити на ділянки по 20-30 соток під будівництво котеджів.

Ініціатива Єжеля не була підтримана. Раніше його неодноразово звинувачували в корупції. Зокрема, мова йшла про порушення при оренді військового майна, харчуванні солдат, проведенні тендерів на закупівлю обладнання, розтраті бюджетних коштів та багато іншого. На підставі журналістських розслідувань про зловживання в армії Генеральна прокуратура порушила ряд кримінальних справ.

Зараз ви читаєте новину «Янукович готовий позбавити Єжеля крісла - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі