середа, 15 вересня 2010 13:11

Янукович дав завдання бізнесу

Янукович дав завдання бізнесу

Президент України Віктор Янукович закликав бізнесменів виявляти ініціативу.

Про це він сказав під час бізнес-форуму у якому також взяв участь президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв.

" У торгових стосунках з Казахстаном ми посідаємо друге місце після РФ серез країн СНД. Треба разом з вами думати як зробити наше партнерство таким, яке відповідає ншому потенціалу. Як захистити його від світових потрясінь", - сказав глава держави.

Він також зауважив, що програма мінімум у стосунках з Казахстаном-повернути обсяги торгівлі на докризовий рівень, а також реалізувати разом великі проекти.

При цьому Янукович зауважив, що Казахстан ухвалює програми розвитку на десятки років

"Маємо політичну волю та чекаємо від вас ініціатив. Для цього на зустріч запросили чиновників та важковаговиків великого бізнесу. Хочемо знайти між ними взаєморозуміння. Це покращить взаємний інвестклімат країн", - зазначив глава держави.

При цьому він процитував Вольтера: "Не буває великих справ без великих проблем. Протягом останніх років бачимо спад виробництва. Маємо протиставити цьому ефективні механізми"

Перед початком форуму Янукович констатував, що на зустрічі немає жінок: Шановні пані та панове, почав він свою промову...Дам у нас за столом немає.

- Витіснили, - підключився Назарбаєв

-Це напевно великий недолік, - наголосив Янукович.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович дав завдання бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі