понеділок, 21 грудня 2009 16:50

Янукович - Бузеку про Тимошенко: У неї нема шансів

Янукович - Бузеку про Тимошенко: У неї нема шансів

Лідер Партії регіонів, кандидат на пост президента Віктор Янукович висловлює сподівання, що демократичні міжнародні інституції сприятимуть проведенню в Україні чесних, прозорих виборів глави держави і запобігатимуть фальсифікаціям.

Про це Янукович заявив під час зустрічі з президентом Євроарламенту Єжі Бузеком сьогодні у Києві.

Лідер Партії регіонів наголосив, що його політична сила дуже занепокоєна тим, що "прем"єр-міністр Юлія Тимошенко готується до фальсифікації результатів голосування".

"Ми розуміємо, що в неї немає жодних шансів перемогти. Водночас ми дуже зацікавлені, щоб вибори були чесними, прозорими, демократичними", - наголосив Янукович.

Він також висловив сподівання, що ці вибори просунуть Україну ще далі вперед на шляху розбудови демократичного суспільства.

"Часу до першого туру залишилося мало. Тому ми хочемо мати в цей період більше зустрічей з нашими гостями – міжнародними спостерігачами і на час виборчої кампанії встановити з ними робочі контакти", - сказав Янукович, звертаючись до президента Європарламенту.

Він також зауважив, що "опозиція не має можливості застосовувати адміністративний ресурс і вона не застрахована від свавілля влади".

У цьому зв"язку Янукович також звернув увагу Бузека на ситуацію, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко є "повністю контрольованим і залежним від прем"єр-міністра Тимошенко".

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Янукович - Бузеку про Тимошенко: У неї нема шансів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі