субота, 22 лютого 2014 12:18

Янукович блід і казав, що проситиме політичного притулку у Росії - Сікорський

Янукович блід і казав, що проситиме політичного притулку у Росії - Сікорський
Фото: ipress.ua

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський назвав нульовим шанси на те, щоб переконати Президента України Віктора Януковича піти у відставку вже зараз, як цього вимагає Майдан.

Про це він сказав в інтерв'ю Gazeta Wyborza, коментуючи переговори з Януковичем, пише УНІАН.

"На це не було шансу. Це взаєморозуміння, це максимум з того, що можна було очікувати, і більше, ніж я очікував ще 48 годин тому", - сказав Сікорський.

Міністр зазначив, що під час переговорів Янукович неодноразово виходив для телефонних розмов з Президентом Росії Володимиром Путіним і канцлером Німеччини Ангелою Меркель, віце-президентом США Джозефом Байденом та іншими.

"Це була динамічна ситуація, в ході якої він змінив точку зору. Вдалося його переконати в тому, що спочатку він абсолютно не хотів погодитися, а саме - на скорочення своєї каденції", - сказав Сікорський. За його словами, Янукович під час бесіди говорив, що буде просити політичного притулку в Росії, а також не обіцяв, що не буде брати участі в наступних виборах Президента.

"У певний момент він зблід. Це для нього дуже напружений час", - додав польський міністр.

Сікорський висловив надію, що Янукович на цей раз використовує шанс, якиий йому дали.

Зараз ви читаєте новину «Янукович блід і казав, що проситиме політичного притулку у Росії - Сікорський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі