четвер, 16 квітня 2020 17:25

"Антиколомойський" закон знову заблокували. Імена депутатів

"Антиколомойський" закон знову заблокували. Імена депутатів
До націоналізації Приватбанк належав Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову. Фото: Reuters

У Верховній Раді зареєстрували постанови про скасування голосування за зміни до регламенту, завдяки яким у стислі терміни хочуть розглянути банківський законопроєкт.

Так автором однієї з постанов є депутат Антон Поляков, повідомляє Hromadske.

Напередодні він подав до банківського законопроєкту, який не дозволяє повернення ПриватБанку колишнім власникам, понад 6 тис. правок. Більшість правок сам депутат називав технічними, а метою їх подання - гальмування розгляду банківського законопроєкту.

Ще дві постанови подали депутати Олександр Дубінський (колишній працівник телеканалу Ігоря Коломойського), який також подав до "антиколомойського" законопроєкту понад 1 тис. правок, та депутати групи "За майбутнє" (група товариша Коломойского Ігоря Палиці) Тарас Батенко та Ірина Констанкевич.

Зміни до регламенту не зможе підписати ані спікер парламенту, ані президент доти, доки постанови про скасування голосування не розгляне Верховна Рада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський пішов на шантаж країни

16 квітня Верховна Рада проголосувала за зміни до регламенту для протидії спаму з поправками до законопроєктів. "За" проголосували 242 із 356 нардепів.

Зараз ви читаєте новину «"Антиколомойський" закон знову заблокували. Імена депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі