пʼятниця, 02 березня 2012 22:57

Американський суд призначив засідання у справі Фірташа

Американський суд призначив засідання у справі Фірташа

Попереднє засідання суду в Нью-Йорку у справі за позовом екс-прем'єр Юлії Тимошенко до співвласника "РосУкрЕнерго" Дмитра Фірташа призначено на 30 березня, 15:30.

Таке рішення ухвалила 22 лютого суддя Окружного суду у Нью-Йорку Елісон Натан, якій у середині лютого передали цей позов, пише Kyiv Post.

У рішенні суду також сказано, що до засідання суду кожна зі сторін позову повинна також надіслати до суду копію своїх заяв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірташ пояснив різницю між собою і Тимошенко

Як відомо, у квітні 2011 року Тимошенко подала в суд на Фірташа, а згодом - у грудні минулого року - додала до відповідачів ще першого віце-прем'єра Валерія Хорошковського, Юрія Бойка, Генпрокурора Віктора Пшонку та інших.

Фірташ раніше заявляв, що не отримував жодних документів від американського суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко просить людей допомогти їй у боротьбі з Фірташем

У цьому позові Тимошенко звинувачує "РосУкрЕнерго" і його співвласника Фірташа, який є близьким до президента Віктора Януковича, у змові з метою маніпулювати рішенням арбітражного суду, що, на її думку, призвело до вихолощення запасів природного газу України.

Зараз ви читаєте новину «Американський суд призначив засідання у справі Фірташа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі