четвер, 16 квітня 2020 16:55

Альтернативи Зеленському зараз немає - "слуга"

Альтернативи Зеленському зараз немає - "слуга"
Політичні конкуренти викидали проти Зеленського "дрібниці", каже нардеп. Фото: president.gov.ua

За рік після обрання президентом України Володимира Зеленського йому так і не з'явилася альтернатива серед політиків.

Про це написала заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук у блозі на "Українська правда".

"Парадоксально, але рейтинг президента не лише не впав, а навпаки зріс на 14-15%.

Якби вибори відбулися завтра, Зеленський переміг би з великим відривом від суперників.

Чому так сталося? Адже всі прогнозували, що "зелена ейфорія" швидко вщухне", - пише "слуга".

"Сильними сторонами" Зеленського нардеп назвала "повернення полонених (тричі вже), зустріч у нормандському форматі; скасування депутатської недоторканності й запровадження процедури імпічменту президента; відкритий ринок землі і політичну волю для ухвалення закону про банки, що зняв питання залежності президента від олігархів; своєчаснк реакцію на пандемію Covid-19".

"І дуже-дуже багато маленьких, але значущих перемог – від залучення в Україну іноземних кіновиробників до електронного документообігу в Раді", - додала Кравчук і нагадала про "відчинені ворота" на вулиці Банковій біля Офісу президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" пояснив, чому не працює гасло Зеленського про посадки весною

Нардеп заявила, що конкуренти оприлюднюють проти Зеленського "дрібниці".

"Пікантне листування Зе-депутатів у смартфоні? Сплата собаками за комуналку? Дрібненько. Навіть жодного свідчення корупції. Маємо хіба що відеозаписи про брата голови Офісу президента, який начебто "торгує" державними посадами. Щоправда, по факту жодної посади не продає", - заявила Кравчук.

"Як сталося, що альтернатив чинному президентові немає? Що ж тоді робили наші "кандидатенки"? Як відповідали на запити українців, як завойовували народні симпатії?

Блокували трибуну Ради. Подавали тисячі поправок до закону про землю. Влаштовували мітинги з однаковими плакатами та сумнівними "фермерами". Розганяли в інтернеті фейкові новини про Зе!команду (хто не в курсі, це досить дороге задоволення)", - написала нардеп і назвала Зеленського зміною.

"Хто стане наступним – переможе його на виборах. Але поки що охочих не видно. Політичне болото не любить змінюватися", - заявила "слуга".

21 квітня минає рік, як Володимир Зеленський став президентом. За нього в другому турі проголосували 73,22% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Альтернативи Зеленському зараз немає - "слуга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі