субота, 20 жовтня 2012 01:34

"Якщо опозиція не змогла поділити округи, то як збирається ділити портфелі?" - Тігіпко

"Якщо опозиція не змогла поділити округи, то як збирається ділити портфелі?" - Тігіпко
Сергій Тігіпко: нам байдуже, хто набере більше - УДАР чи "Батьківщина". Фото: lifedon.com.ua

Для влади не має значення, хто з опозиційних сил набере більше на виборах – УДАР чи Об'єднана опозиція, бо ці партії майже однакові.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.

"Мені все одно, хто займає друге місце – партія Кличка, чи Об'єднана опозиція. Кажуть і, фактично, діють вони однаково. І в тому, і в тому списку є люди, які знаходилися у середовищі помаранчевих, і там, і там – по знаковим для нас питанням інші погляди. Зокрема це стосується закону про регіональні мови. Вони також разом домовилися по мажоритарним округам. Тому, хто переможе серед них – нам все одно", - запевнив віце-прем'єр.

Водночас, Тігіпко зазначив, що узгодження кандидатів по мажоритарним округам між УДАРом і Об'єднаною опозицією було дуже сумнівним.

"Те, що відбувається, для мене зовсім не зрозуміло. Яким чином можна було  людям, які 2-3 місяці працювали по округам після того, як їм сказали, що вони ідуть у депутати від партії, як можна було їх просто взяти і зняти ще й на закритому з'їзді? Це для мене взагалі було не зрозуміло", - наголосив він.

Тігіпко також сумнівається, що опозиція зможе у майбутньому діяти узгоджено і насправді об'єднатися.

"Коли кажуть, що опозиція може між собою домовитися, у мене виникають дуже великі сумніви з цього приводу. Знаєте, це елементарне питання – розібратися з кандидатами по мажоритарним округам. Якщо по таким елементарним речам не розібратися, то мені здається це дуже небезпечний сигнал. А якщо дійде справа до якихось міністерських, не дай Боже, портфелей, я думаю, це була б ситуація 2009 року, коли прем'єр і президент тягнуть у різні сторони, в парламенті немає більшості, а країна залишається з проблемами сама на сам", - наголосив Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо опозиція не змогла поділити округи, то як збирається ділити портфелі?" - Тігіпко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі