понеділок, 04 лютого 2013 17:34

"Якщо когось із опозиції приб'ють - це не велика біда" – екс-кандидат в нардепи

"Якщо когось із опозиції приб'ють - це не велика біда" – екс-кандидат в нардепи
Микола Булатецький з самого початку не хотів перевиборів. Фото: provce.ck.ua

Колишній кандидат в нардепи по округу №194 Черкащини Микола Булатецький позитивно оцінює вимогу опозиції про визнанню результатів виборів на п'яти проблемних округах. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ситуація із проблемними округами вийшла із правового поля і повернути її туди буде важко" - Черненко

"Особисто я весь час вів роботу, інформаційну перш за все, аби опозиція вимагала підвести підсумки виборів на базі документів, які були зафіксовані. У мене тут взагалі питань немає. Я публічно звертався до лідерів опозиції, направляв особисті листи, цікавився, які підстави є, аби визнати вибори такими, що не можна встановити волевиявлення. Тепер я вітаю таке звернення опозиції до парламенту. Ми будемо підтримувати та посилювати такі кроки", - зазначив політик.

За його словами, Центральна виборча комісія прийняла рішення щодо проблемних округів по вказівці Адміністрації президента. "На моєму окрузі немає жодного порушення. А ніхто нічого не може пояснити. У мене моя опонентка, на користь якої хотіли сфальшувати результати виборів, отримала підтримку в тюрмі, СІЗО та в психлікарні. Але я переміг із перевагою 12500 голосів. Я переконаний, що переможу на виборах, але це ж буде знову шлях до несправедливості", - зауважив  Булатецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ситуація із проблемними округами вийшла із правового поля і повернути її туди буде важко" - Черненко

Колишній кандидат в нардепи впевнений, що опозиціонери мають радикально діяти в парламенті. "Нічого Кличку розказувати, що в нього УДАР, в той час, коли луплять депутатів-опозиціонерів. Люди сподівалися, що прийде Кличко, і вони побачать захист. А у зв'язку із проходженням "Свободи" війна за їхню долю перенесеться в парламент. Тепер опозиція зобов'язана змусити Верховну Раду працювати в законодавчому полі та в режимі здорового глузду. Якщо когось із опозиції приб'ють - це не велика біда. Він отримає пенсію по інвалідності, але ж постраждає за інтереси України. Якщо опозиція не буде діяти таким чином у стінах парламенту, то все це перенесеться на вулиці. Тому що далі це бидло (владу -Gazeta.ua) терпіти не можна", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо когось із опозиції приб'ють - це не велика біда" – екс-кандидат в нардепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі