середа, 16 жовтня 2019 13:19

Адвокати Порошенка пов'язали Портнова з ФСБ

Адвокати Порошенка пов'язали Портнова з ФСБ
Адвокати Порошенка провели паралелі між Портновим і ФСБ.

Колишній заступник голови Адміністрації екс-президента Януковича Андрій Портнов, пишучи заяви до ДБР на п'ятого президента Петра Порошенка, використовує термінологію ФСБ.

Про це на брифінгу у середу заявили адвокати Порошенка.

"Пан Труба на нещодавньому брифінгу прямо сказав, що вони перевіряють, наскільки законним було скерування українських кораблів до Керченської протоки. Тобто для всього світу є очевидним право України на ці проходи кораблів, а ДБР має сумніви", - зауважив адвокат Ігор Головань.

Він додав, що така позиція ДБР "відповідає інтересам держави-агресора".

"У заяві Портнова щодо інциденту у Керченській протоці використовується термін "організована злочинна група". Це той самий термін, яким російська сторона окреслює українських моряків. Те, що у провадженнях за заявою Портнова і провадженні, відкритому ФСБ 25 листопада торік, використовується така сама кваліфікація дій української сторони - це, мабуть, невипадково", - сказав адвокат Порошенка з Росії Ілля Новіков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура Панами відкрила кримінальну справу проти Портнова за брехню проти Порошенка - Новіков

Державне бюро розслідувань відкрило 13 проваджень, у яких фігурує Петро Порошенко. Їх відкрили за заявами Андрія Портнова.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Порошенка пов'язали Портнова з ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі