середа, 07 березня 2012 16:05

Спецтема: Луценко за ґратами

Адвокати подали апеляцію на вирок Луценку

Адвокати подали апеляцію на вирок Луценку

Адвокат екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Олексій Баганець розповів, що вони сьогодні приблизно о 14:30 подали до Апеляційного суду міста Києва апеляцію на вирок Печерського районного суду у справі Луценка.

"Ми сьогодні вже внесли апеляцію. На 90 сторінках розгромили повністю той вирок, який винесений судовою колегою на чолі з суддею Сергієм Вовком. І сьогодні вже вручили цю апеляцію Печерському суду", – повідомив Баганець.

Нагадаємо, 27 лютого судді Печерського суду оголосили вирок екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку, який передбачає чотири роки ув'язнення. Відлік терміну перебування Луценка під вартою бере початок 27 грудня 2010 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі Луценка порушені як європейські, так і українські закони - адвокат в Євросуді

Водночас екс-міністру заборонено впродовж трьох років обіймати державні посади, пов'язані з господарчою діяльністю. Крім того, у нього вилучається особисте майно, а також стягується 643 тис. грн на користь МВС і пенсійного фонду.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати подали апеляцію на вирок Луценку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі