середа, 31 липня 2019 08:00

Адвокат Порошенка спростував заяву ДБР про 11 проваджень

Адвокат Порошенка спростував заяву ДБР про 11 проваджень
Порошенко чистий перед законом. ФОТО: Телеканал 24

Проти Петра Порошенка не відкрито жодної кримінальної справи. Його не вважають підозрюваним у жодному з 11 проваджень, про які заявляв начальник ДБР Роман Труба.

"Як Петро Порошенко про ті провадження може добре знати, коли підлеглі пана Труби відповідної інформації адвокатам не надають, посилаючись на те, що ми не маємо статусу захисника. А воно і не дивно, адже наш клієнт не має статусу підозрюваного навіть і в одному провадженні, не те що в 11", – написав адвокат п'ятого президента Ігор Головань на сайті УП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко розповів подробиці допиту в ДБР

"Навряд чи хто може сказати, що кримінальне провадження порушується проти свідка. Крім директора ДБР, звичайно. Той може сказати що завгодно. Не може тільки навести лад в очолюваній установі і розібратися, хто ж там організовує витоки інформації", – додав правозахисник.

Держбюро розслідувань спільно з ГУВБ Державної фіскальної служби та Генпрокуратурою проводить санкціоновані обшуки на митних постах аеропортів "Київ" та "Запоріжжя", а також на Запорізькій митниці.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Порошенка спростував заяву ДБР про 11 проваджень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі