понеділок, 18 грудня 2017 16:09

"Адвокат ожиріння Рабінович" - Майкл Щур висміяв нардепа

"Адвокат ожиріння Рабінович" - Майкл Щур висміяв нардепа
"У нього вже зірвало клапан популізму" - Майкл Щур про Вадима Рабіновича. Фото з ефіру

Народного депутата, члена фракції "Опозиційний блок" Вадима Рабіновича висміяли за демагогію. Про це йшлося в ефірі телепрограми Майкла Щура.

"Вадим Рабінович став схожий на Леніна не тільки зачіскою, а й своєю безмежною любов'ю до дітей", - сказав журналіст і продемонстрував заяву нардепа.

"Вчера был издан приказ Супрун, о том что детям на 15% положено меньше питания с 1 января. Их надо меньше учить, меньше кормить", - сказав Рабінович.

Як виявилося, хлопцям і дівчатам віком від 3 років кількість калорій на день зменшили на 15%. Бо нині діти менше рухаються. Їм дають більше м'яса і менше цукерок та хліба. Трапилося 15 тисяч випадків ожиріння. Загалом в Україні від ожиріння страждає кожна п'ята людина.

"Бедные украинские дети от ожирения страдают", - заявив Рабінович.

"У нього вже зірвало клапан популізму", - коментує Щур та називає нардепа із реальності "гігантських м'ясорубок". "Якщо через таку м'ясорубку пропустити навіть дуже хорошу новину, то на виході обов'язково отримаєш зраду, геноцид і хунту".

"І найбільше засмучує те, що цих "м'ясорубок" багато. Вони сидять серед депутатів, ходять експертами на телебачення і мелють, мелють, мелють", - каже Щур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі потрібен Порошенкові

Раніше лідера Радикальної партії Олега Ляшка оконфузили в телевізійному ефірі. Той критикуючи закупівлю імпорту, не наважився показати у якому костюмі прийшов на телеефір.

Зараз ви читаєте новину «"Адвокат ожиріння Рабінович" - Майкл Щур висміяв нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі