вівторок, 29 травня 2012 12:49

Адвокат Луценка впевнений, що в колонії його лікувати ніхто не буде

Адвокат Луценка впевнений, що в колонії його лікувати ніхто не буде
Олексій Баганець каже, що Луценка триматимуть в ще гірших умовах, ніж у СІЗО. Фото: tsn.ua

У колонії екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка чекають умови гірші, ніж в СІЗО.

Про це в інтерв'ю сказав адвокат екс-глави МВС Олексій Баганець.

За його словами, не може бути й мови про належне лікування Луценка в колонії.

"Про що б ми не говорили, я знаю матеріальне становище державного Департаменту з питань виконання покарань. У мене немає ніяких ілюзій з приводу того, що Луценко там буде надана належна медична допомога. Тим більше, якщо він знаходиться в конфлікті з чинною владою - хто там йому буде створювати якісь умови для належного лікування? Звичайно, що ні!", - зазначив Баганець.

Він вважає, що умови в колонії для Луценка будуть навіть гірше, ніж в СІЗО.

"Тому що в Києві він безпосередньо майже кожен день контактує з дружиною, яка є його захисником з кола близьких осіб, а там у нього буде лише кілька побачень у встановлений термін, передбачених КПК. Тільки дружина намагалася забезпечити його належними медикаментами, щоб надати хоч якусь медичну допомогу в умовах слідчого ізолятора. У колонії такої можливості не буде. До того ж, йому потрібне дієтичне харчування, якого, звичайно, в слідчому ізоляторі і тим більше в кримінально-виконавчій системі ніколи в житті не буде ", - сказав адвокат Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Луценка впевнений, що в колонії його лікувати ніхто не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі