четвер, 30 червня 2011 11:27

Адвокат Луценка натякнув, що Печерський суд не зможе засудити екс-міністра

Адвокат Луценка натякнув, що Печерський суд не зможе засудити екс-міністра

Адвокат Юрія Луценка Олексій Баганець просить Печерський суд відкласти розгляд кримінальної справи проти екс-міністра.

Про це він сказав під час сьогоднішнього засідання суду.

Він пояснив, що проти головуючого у справі, судді Сергія Вовка, порушена кримінальна справа, яка до цього часу не закрита.

"Ми спрямували відповідну заяву до генпрокуратури. І на сьогоднішній день надійшла відповідь від генпрокуратури на те, що справа була порушена кримінальна справа. Генпрокурор також попросив надати докладну відповідь прокуратуру Києва", - підкреслив він.

"Якщо ми зараз продовжимо розглядати справу у такому складі, то це може привести до відводу усього складу суду. Ця обставина є беззаперечною для скасування вироку вцілому", - додав захисник.

Він також нагадав, що Вищою радою юстиції розглядалося питання про звільнення судді Сергія Вовка.

"Доповідав у цій справі нинішній радник президента Андрій Портнов, а за підсумком розгляду дисциплінарної справи, Сергія Вовка не звільнили. І тому в нас є сумніви в його неупередженості", - додав він.

Зі свого боку представники прокуратури не побачили підстав для того, щоб переносити розгляд справи. На їхню думку клопотання захисту не обгрунтоване, а викладені у ньому матеріали не стосуються справи.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Луценка натякнув, що Печерський суд не зможе засудити екс-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі