середа, 19 серпня 2020 19:48

Адмінресурс у дії: в Запоріжжі за участі Зеленського представили кандидата в мери від "слуг"

Під час візиту президента Володимира Зеленського до Запоріжжя за його участі відбулася презентація регіональної команди партії "Слуга народу", що братиме участь у місцевих виборах 25 жвотня.

Кандидатом у мери Запоріжжі від СН представлений колишній топменеджер "Мотор Січ" Віталій Тишечко, пише "Радіо Свобода"

Автор: "Радіо Свобода"
 

Тишечко з серпня обіймає посаду заступника голови Запорізької облдержадміністрації.

"Хтось вважає, що в Запоріжжі вже вирішено, у Запоріжжі нема альтернативи. Я наголошую: альтернатива є. Наша команда готова взяти відповідальність за динамічний розвиток міста", - заявив він.

У представленні регіональної команди СН також брали участь віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, що очолює регіональну організацію пропрезидентської партії та голова Запорізької ОДА Віталій Боговін. Останній під час презентації був представлений як "один з керівників виборчої кампанії в області".

Автор: "Радіо Свобода"
 

Віталій Тишечко з 2001 року до червня 2020 року працював на "Мотор Січ" та пов'язаних з нею фірмах.

Зокрема був заступником начальника управління кадрів, директором "Страхова компанія "Мотор – Гарант". З червня 2020 року стажувався на посаді заступника голови Запорізької ОДА.

Є депутатом Запорізької міської ради від партії "Нова політика", до фракції якої входили винятково представники "Мотор Січ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банкова відмежувалася від скандалу з ЦВК. Історія пахне криміналом

Раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що не займатиметься агітацією на місцевих виборах.

"Не хочу займатися ніякою агітацією. Люди повинні обирати тих, кого хочуть, тих, хто ближче. Тому нічого не хочу говорити, називати", - казав він.

Зараз ви читаєте новину «Адмінресурс у дії: в Запоріжжі за участі Зеленського представили кандидата в мери від "слуг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі