субота, 24 серпня 2013 12:56

Яценюк застеріг українців від Митного союзу, нагадавши про злочини радянського

Яценюк застеріг українців від Митного союзу, нагадавши про злочини радянського
"У Європейському союзі є місце для України" - Яценюк ФОТО: ipress.ua

Вступ до Митного союзу означатиме для України повернення до Радянського союзу. Натомість перспективи для розвитку Україна отримає лише за умови входження у "сім`ю вольну нову" Євросоюзу.

"Зараз ми робимо вибір не на роки і не на десятиліття, а на століття. Чи ми робимо два кроки назад і повертаємося туди, там де вже були, до антиукраїнських сил. Дехто це називає Митним союзом, ми ж новою версією радянського. Там були Соловки, НКВС, спалені церкви і вбиті священники, там був Левко Лук'яненко, якому сьогодні виповнилося 85 років. Він боровся з режимом. У 1961 році суд засудив Левка Лук'яненка до розстрілу за те, що він хотів бачити незалежну Україну" - сказав під час своєї промови Арсеній Яценюк.

Він наголосив, що для незалежності нашої держави найкраще бути у складі ЄС.

"У Європейському союзі є місце для України. Це місце про яке казав великий український поет Тарас Шевченко в сім`ї вольній, новій. Ця сім`я - Європейський союз" - сказав він.

Яценюк нагадав, що до саміту у Вільнюсі залишилося два місяці, то ж слід боротися з підписання угоди, яка визначатиме майбутнє наших дітей.

Лідер Батьківщини розповів, що щойно він мав зустріч з 6-ма абітурієнтами, які отримали найвищі бали із ЗНО.

"Щойно я зустрічався з найкращими українськими дітьми. Це неймовірно талановиті діти. Одна з них Людмила із Сімферополя, але так розмовляє українською мовою, що я їй заздрю. Ця дитина хоче свого майбутнього у країні, де її поважають, де для неї є шанси на навчання, роботу, створення сім`ї. Таке є тільки там, де поважають кожного з нас, де міліція не ґвалтує людей — у ЄС".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк застеріг українців від Митного союзу, нагадавши про злочини радянського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

150

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі