четвер, 11 жовтня 2012 16:10

Яценюк впевнений у перемозі опозиції - перевага 2%

Про перемогу на майбутніх парламентських виборах заявив сьогодні, 11 жовтня, в Донецьку лідер Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

"Соціологія, яка була на сьогодні найбільш глибокою - це соціологія проведена серед 11 тис респонедентов 4 найбільш незалежними компаніями. ВО "Батьківщина" перемагає Партію регіонів на 2 відсотки. Інших аналогічних, з такою ж кількістю респондентів, настільки ж глибоких, не було досліджень. Але, правда, з'явилося і якесь соцдослідження якийсь американської компанії, яка не має стосунку до соціології, але має відношення до маркетингу. І вони ні з того ні з сього опитали тисячу українців, і дали зовсім інші дані ", - розповів він.

Разом з тим, він не відповів на питання про кількість округів Донецької області, де мажоритарники опозиціонери можуть скласти конкуренцію регіоналам. Яценюк уникнув прогнозів щодо результату виборів в Донецькому регіоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нас не буде "політичних потвор" - Яценюк

"Все що можна зробити ми робимо - прислали сюди армію народних депутатів і армію спікерів, працювали на кожному окрузі, на кожній території, де могли, там домагалися і добиваємося результату, - заявив Яценюк, відповідаючи на запитання про якість передвиборної роботи в Донецькій області.

Всього в Донецькій області 21 округ, в кожному 160 - 170 тис. виборців. На думку лідера опозиції, крім Донбасу, в Дніпропетровській області та в Миколаєві задіяний найбільший адмінресурс, який заважає перемозі його однодумців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не можна недооцінювати Партію регіонів, це дуже непростий опонент" - Яценюк

"Залякують вчителів, лікарів, тобто по повній програмі задіяли весь механізм фальсифікації виборів на тій території, яку, як вони вважають, вони контролюють. Я приїхав сьогодні сюди, щоб сказати - не вони контролюють Донецьк, а донеччани. І ми це доведемо на парламентських виборах. Для нас Донецька область неймовірно важлива. Хто хоче змінити країну, тому потрібна підтримка Донбасу, і я буду за неї боротися ", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк впевнений у перемозі опозиції - перевага 2%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі