субота, 29 грудня 2012 18:51

Яценюк винайшов спільну "українську мрію"

Яценюк винайшов спільну "українську мрію"
Фото: tvi.ua

Лідер парламентської фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що в нього є мрія всеукраїнського масштабу, яку слід оберігати від знищення владою.

Про це політик сказав в ефірі телеканалу ТВі.

Зокрема, Яценюк зазначив, що теж має мрію, але вона не персональна, а всеукраїнська.

"Нам вдалося зробити крок до того, щоби змінити країну в 2015 році, і щоби не дати можливості до 2015 року Януковичу фактично знищити і Україну, і права людини, і певну українську мрію", - наголосив парламентарій.

Він переконаний, що в українців нарешті з'являється загальна українська мрія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк обіцяє підвищити пенсії на 334 гривні

"Я не про персональне – у всіх політиків є свої мрії. Я кажу про мрію в цілому — усієї країни і 45 мільйонів українців. Всі  хочуть, щоби було краще",  - пояснив опозиціонер.

За його словами, "українська мрія" переважно сконцентрована на родинному добробуті.

"Це не те, що вона так обмежена. Але це така українська традиція – вона каже про те, що "хочу мрію для своєї сім'ї, хати, подвір'я, для своїх близьких. Хочу, щоби в мене було краще", - уточнив Яценюк.

"Мені хотілося б, щоби кожен подумав ще й про те, щоби і в сусіда було краще. Але це вже наступний етап, який буде після того, як буде добре в кожній окремій хаті", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк винайшов спільну "українську мрію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі