середа, 19 червня 2013 10:56

Яценюк піде на зустріч із Януковичем навіть без Кличка і Тягнибока - Сас

Яценюк піде на зустріч із Януковичем навіть без Кличка і Тягнибока - Сас
Яценюк збирається брати участь у зустрічі з президентом навіть сам від опозиції. Фото: tvi.ua

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк може зустрітися з президентом Віктором Януковичем без лідера "Свободи" Олега Тягнибока та лідера УДАРу Віталія Кличка.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Сергій Сас.

"Складно сказати, чи брати участь, чи не брати у цій зустрічі. Зараз ідуть переговори. Є декілька нюансів. Фракції опозиції хотіли зустрітися з президентом, а не представниками інших фракцій та головою Верховної Ради. Бо з ними керівники фракцій опозиції можуть зустрічатися хоч щодня. Мова йшла саме про зустріч із президентом", - сказав він.

Сас розповів, що під час зустрічі планувалося віддати президенту листа з шістьома вимогами опозиції та прокоментувати їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" може не піти на зустріч із Януковичем - ЗМІ

"Ці вимоги пов'язані з перспективами євроінтеграції. Ключове питання, безумовно, звільнення Юлії Тимошенко. Я думаю, що зустріч повинна відбутися, але зараз питання полягає у тому, що не підтвердив свою участь у зустрічі Кличко, і зараз ведуться переговори з Тягнибоком. Зараз прийняте рішення фракції, що Арсеній Яценюк буде брати участь у зустрічі навіть сам", - запевнив Сас.

Депутат наголосив, що для фракції "Батьківщина" пріоритетними є питання зовнішньої політики України.

"Ключ до відкриття дверей у Європу лежить у камері Тимошенко. Якщо камера буде відкрита, Юлія Володимирівна на свободі, у нас з'явиться перспектива. Поки вона під великим питанням. Вона може бути відсрочена на дуже багато років. Втрача часу за умов світу, який дуже швидко розвивається, означає суттєве відставання України", - підкреслив опозиціонер.

Депутат також додав, що сьогодні на засіданні Верховної Ради будуть законопроекти про денонсацію міжнародних угод.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк піде на зустріч із Януковичем навіть без Кличка і Тягнибока - Сас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі