середа, 25 лютого 2015 12:49

Яценюк ініціював позачергове засідання Ради, щоб рятувати "фінансову систему"

Яценюк ініціював позачергове засідання Ради, щоб рятувати "фінансову систему"
Фото: ria.ru

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав до скликання позачергового засідання Верховної Ради для прийняття невідкладних рішень щодо стабілізації в Україні фінансової системи.

"Прошу парламентську коаліцію невідкладно зібратися на позачергове засідання парламенту з метою прийняття необхідних законів і розгляду питання про стабілізацію фінансової системи України", - сказав Яценюк, відкриваючи засідання українського уряду в середу.

Прем'єр нагадав, що уряд вніс до парламенту весь необхідний для надання фінансової допомоги з боку МВФ пакет законопроектів.

"Ми провели консультації з усіма фракціями коаліції, за винятком найбільшої фракції, з якою ми очікуємо консультацій з приводу прийняття законопроектів. Підкреслю, що істотних розбіжностей при розгляді цих законопроектів між урядом і фракцією не було", - сказав Яценюк.

Нагадаємо, що позачергову сесію Верховної Ради планувалося провести 3 березня для розгляду змін до держбюджету-2015.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк ініціював позачергове засідання Ради, щоб рятувати "фінансову систему"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі