понеділок, 21 червня 2010 17:40

Яценюк хоче парламентські слухання по Бюджетному та Податковому кодексах

Яценюк хоче парламентські слухання по Бюджетному та Податковому кодексах

Лідер політичної партії "Фронт змін", народний депутат України Арсеній Яценюк вніс до Верховної Ради проект постанови про проведення 14 вересня 2010 року парламентських слухань на тему: "Бюджетна і податкова реформа в Україні: перспективи і погрози".

Як повідомляє прес-служба партії у понеділок, документ зареєстрований у парламенті 21 червня 2010 року під номером 6363.

У пояснювальній записці наголошується, що 17 червня 2010 року Верховна Рада прийняла в першому читанні проекти Податкового і Бюджетного кодексів України. Комітету з питань податкової і митної політики доручено в 14-денний термін узагальнити пропозиції і поправки цих кодексів для ухвалення їх в цілому.

"Така поспішність в ухваленні вказаних кодексів, що зачіпають право таінтереси всіх громадян України, суб'єктів господарювання і органів влади, є недоцільною", - заявив Яценюк.

У зв'язку з цим він пропонує: провести 14 вересня парламентські слухання, продовжити до 28 вересня 2010 року термін можливого внесення народними депутатами відповідних пропозицій і поправок до проектів кодексів, доручити відповідним головним комітетам при підготовці до другого читання проектів кодексів врахувати результати парламентських слухань.

Яценюк також пропонує передбачити пряму трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі НТКУ і Першому загальнонаціональному каналі НРК.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк хоче парламентські слухання по Бюджетному та Податковому кодексах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі