пʼятниця, 22 листопада 2013 11:02

Яценюк: Янукович виторгував собі президентство в 2015 році

Яценюк: Янукович виторгував собі президентство в 2015 році
Арсеній Яценюк. Фото: ru.tsn.ua

Опозиція внесла до парламенту резолюцію про недовіру уряду.

Про це на брифінгу у Верховній раді сказав лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк, повідомляє кореспондент

За його словами опозиційні фракції розпочали збір підписів за відставку Кабміну.

"Сьогодні прем'єр-міністр Азаров просував все про що вони говорили останні три роки. Цей президент персонально винен у зриві саміту. Янукович, який підписав закон про засади внутрішньої і зовнішньої безпеки порушив його. Йдеться про те, що президент уряд і верховна рада порушили Конституцію і волю більшості народу України — підписати угоду з Євросоюзом" - зауважив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Майдані лишились ночувати кілька тисяч людей

Політик впевнений, що Янукович персонально для себе виторгував у Росії гарантії переобрання на другий президентський термін і визнання його Російською федерацією.

"Крім того для себе та найближчого оточення він виторгував начебто зниження цін на газ, а також близько 20 млрд доларів, половину з яких вкрадуть а іншу витратять на виборчу кампанію, щоб Янукович фальшував і отримав пост президента в 2015 році".

Яценюк переконаний, що чесних та прозорих виборів в Україні не буде. Що є частина угоди між президентами України і Росії.

"Те що Янукович порушив Конституцію і закон є прямою підставою для імпічменту президента, а уряд має піти у відставку, бо порушив власні постанови, акти та закони", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Янукович виторгував собі президентство в 2015 році ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі