четвер, 21 липня 2016 12:57

Абромавичус визначився із майбутньою роботою

Абромавичус визначився із майбутньою роботою
УНІАН

Колишній міністр економічного розвитку Айварас Абромавичус повернеться в Литву й увійде в новий уряд, якщо на парламентських виборах у жовтні переможе консервативна партія "Союз Вітчизни" - Литовські християнські демократи.

Про це заявив лідер цієї партії Габріелюс Ландсбергіс.

"Успішний і широко оцінений у світі досвід Абромавичуса у справі реформування української економіки в умовах кризи і війни виключно цінний. Тому ми раді, що Абромавичус погодився застосувати його не тільки в Україні, а й у Литві, працюючи в команді майбутнього уряду СВ - ХДЛ", - сказав литовський політик.

Сам Абромавичус підтвердив слова Ландсбергіса і заявив, що готовий працювати на благо Литви.

Він сказав, що хоче застосувати отриманий ним в Україні досвід, тому що є "патріотом України і Литви".

"Хоча прогрес Литви порівняно з Україною набагато більший, щоб успішно конкурувати в глобальному світі і не відставати від найближчих сусідів, потрібно швидко рухатися вперед", - сказав колишній міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-міністр Абромавичус назвав головну причину корупції в Україні

Громадянин Литви Айварас Абромавичус працював в уряді 2 останні роки. У лютому оголосив про відставку. Заявив про тиск з боку нардепа із БПП Ігоря Кононенка, фактичне саботування реформ і корупцію в найвищих верхах влади.

Зараз ви читаєте новину «Абромавичус визначився із майбутньою роботою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі