середа, 24 серпня 2022 20:56

"Я тихенько в ліс відійду": чим завершився скандал із п'яним "слугою" і ДТП
3

Олександр Трухін і Віктор Склема.
Чоловік взяв на себе провину за ДТП з потерпілими.
Олександр Трухін обирався до парламенту від "Слуга народу" по округу у Дніпропетровській області.

Суд призначив 850 грн штрафу чоловіку, який їхав в авто з народним депутатом від "Слуга народу" Олександром Трухіним.

Чоловік взяв на себе провину за ДТП з потерпілими. Про це повідомило видання "Полтавщина".

Постанову Дарницький суд Києва виніс відносно Віктора Склеми, який у 2021 році потрапив у ДТП разом з депутатом ВР від "Слуги народу" Олександром Трухіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому війна, а кому нова модель Audi: "слуги народу" і колишні з ОПЗЖ шикують

Склема заявив, що за кермом сидів саме він.

9 серпня суддя Олена Лужецька визнала чоловіка винним в аварії і призначила 850 грн штрафу у якості адміністративного стягнення.

У лютому журналісти опублікували відео, на якому Трухін намагався залишити місце ДТП, підкупити поліцейських, обіцяв поговорити з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським.

Аварія сталася 23 серпня на Бориспільському шосе під Києвом. З повідомлень ЗМІ Audi, в якому був п'яний нардеп, не дотрималося безпечної дистанції і на великій швидкості в'їхало у Ford. А той у свою чергу - в Daewoo. Тілесні ушкодження отримали шестеро людей, зокрема голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі і його помічник.

"Сергію, йди сюди. Давай тихенько я зараз у ліс відійду", – каже "слуга" поліцейському. "Хлопці, принесіть мені сумку з багажника. Там стоїть звичайна спортивна сумка. Там 150 тисяч, і я пішов", – також говорить "слуга".

Трухін контролює більшість членів бюджетного комітету Верховної Ради, повідомляли журналісти.

Після скандалу нардеп заявив, що не збирається складати мандат.

Олександр Трухін обирався до парламенту від "Слуга народу" в округу в Дніпропетровській області. Є заступником голови Комітету з питань бюджету.

Зараз ви читаєте новину «"Я тихенько в ліс відійду": чим завершився скандал із п'яним "слугою" і ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі