понеділок, 23 листопада 2009 10:59

160 "рухівців" пішли від Тарасюка через Тимошенко

160 "рухівців" пішли від Тарасюка через Тимошенко
Львівська обласна крайова організація Народного Руху України 21 листопада прийняла остаточне рішення про вихід із структур НРУ.

"…ми, а це 160 осіб, остаточно підтвердили наше рішення про вихід із структур НРУ та провели установчі збори Громадської організації "За Україну!" у Львівській області і проголосували за обрання її керівником Ярослава Пітка", - повідомив народний депутат, член координаційної ради "За Україну!" Ярослав Кендзьор.

"На всеукраїнському рівні наш рух очолює В"ячеслав Кириленко. Не пішли із нами лише ті, хто продався за довгий рубель", - додав він.

"Львівська крайова організація НРУ постійно протистояла політиці, яку провадив керівник НРУ – Тарасюк. Зокрема ми не підтримували рішення щодо співпраці з БЮТ і підтримки на виборах президента України Юлії Тимошенко.

На другому етапі обласної конференції Львівської крайової організації НРУ ми ухвалили низку рішень, зокрема щодо підтримки Віктора Ющенка на цих виборах", – додав Кендзьор.

Нагадаємо, 14 листопада Харківська обласна організація Народного Руху України вийшла зі складу Руху, передає ZAXID.NET.

Зараз ви читаєте новину «160 "рухівців" пішли від Тарасюка через Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі