понеділок, 27 вересня 2010 14:59

100-кілограмовий спортсмен викликав Табачника на бій навкулачки

100-кілограмовий спортсмен викликав Табачника на бій навкулачки

Голова Львівської міської організації партії "Наша Україна", заслужений будівельник України Олекса Луців публічно викликає міністра освіти та науки Дмитра Табачника "на бій кулаками в спортивній формі і за участі об"єктивних незалежних суддів".

Про це Луців зазначив у відкритому листі до президента України Віктора Януковича, прем"єр-міністра України Миколи Азарова та голови Верховної Ради України Володимира Литвина, текст якого опубліковано zaxid.net.

"Нашоукраїнця" найбільше обурюють антиукраїнські дописи в російській пресі "маститого українофоба" Табачника.

"Він відкрито принижує честь та гідність усіх етнічних українців, а особливо він з лютою ненавистю відкликається про галичан, буковинців, волинян та закарпатців, - стверджує Луців. - Жителів цих регіонів України він називає "втікачами-прибульцями" (стаття в Тижневику "2000" N37 17-23 вересня). В цій статті він принижує працьовитий люд цих регіонів, повідомляючи про те, що їх "годують" офіси з Донецька, Дніпропетровська, Харкова, Запоріжжя, Одеси та Криму. Це нахабна брехня, бо ці регіони в Галичині бізнесу практично не ведуть".

Політик вимагає від президента, голови уряду та парламенту "вжити невідкладних заходів з усунення п. Табачника з посади міністра".

"В разі не виконання моєї вимоги я публічно викликаю п. Табачника на бій кулаками в спортивній формі і за участі об"єктивних незалежних суддів. Бій повинен тривати за домовленими правилами аж до втрати одним із учасників усіх сил", - обіцяє він.

"Я переконаний, що п. Табачник уникатиме відкритого бою, але про це повинен знати весь український народ", - підкреслює Луців, зріст якого складає 176 см, а вага 100 кг.

Раніше Табачника вже викликали на дуель, проте він не з`явивився.

21 квітня 2010 року професор кафедри теоретичної і прикладної хімії Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника Геннадій Сіренко викликав міністра освіти і науки Дмитра Табачника на дуель у центрі Івано-Франківська.

Табачник подібні заяви не коментує, оскільки не вважає себе українцем за національністю. У 2009 році він опублікував звернення у ЗМІ з вимогою відтепер вважати його "малоросом", а не "українцем".

Зараз ви читаєте новину «100-кілограмовий спортсмен викликав Табачника на бій навкулачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі