неділя, 18 лютого 2018 14:11

$1,5 тисячі за фото в Нью-Йорку: нардепа не дивує коштовний подарунок для нареченої
4

Народного депутата з фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Рибалку не дивує коштовність подарунку для своєї нареченої Анастасії Байбородіній
Фото: tsn.ua
Анастасія Байбородіна захоплюється пауреліфтінгом

Народного депутата з фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Рибалку не дивує коштовність подарунку для своєї нареченої Анастасії Байбородіній - світлину на екранах Таймс-Сквер у центрі Нью-Йорка.

Про це йшлося у програмі "Світське життя".

На коментар ведучої: "Зважаючи на зарплатню народного депутата і 1,5 тисячі доларів - багато", нардеп відповів: "Я працюю з 14 років. Все, що я заробив, заробив цими руками. І вставав я в чотири години ранку. І я цим пишаюся".

Рибалка розповів, що познайомився з нареченою на морі.

"Не в Україні, за межами. Коли - не скажу. Там було літо", - заявив він.

Сама Байбородіна розповіла, що займається інвестиціями.

"Зараз дуже актуально - криптовалюта, біткоіни. Мені до душі біржі і акції", - сказала вона.

"Дуже скромна персона, вона знає п'ять мов - французьку, іспанську, англійську, українську і російську. Грає на фортепіано і не тільки "Мурку", - зауважив про свою кохану Рибалка.

Хобі Байбородіної є пауерліфтінг.

За даними програми, Рибалка розлучений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп веде бізнес в окупованому Криму і Московській області - ЗМІ

Торік у грудні стало відомо, що народний депутат від Радикальної партії Сергій Рибалка розмістив фото своєї дівчини Анастасії Байбородіної на екранах Таймс-Сквер у центрі Нью-Йорка. На деяких зображений і сам нардеп. Послуга коштує $1,5–$3 тис., залежно від тривалості показу слайда на великому моніторі. Світлини були на чотирьох екранах. Так привітав Байбородіну з днем народження.

Пізніше дівчина заявила, що це презент від матері, а Рибалка "всі свої гроші заробив чесно".

Зараз ви читаєте новину «$1,5 тисячі за фото в Нью-Йорку: нардепа не дивує коштовний подарунок для нареченої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі