середа, 22 червня 2016 05:35

Зоряну Жукову й Едуарда Пащенка зарізали у В'єтнамі

Автор: ФОТО надане Наталією Анісімовою
  Зоряна Жукова з цивільним чоловіком Едуардом Пащенком два роки жили у в’єтнамському місті Нячанге
Зоряна Жукова з цивільним чоловіком Едуардом Пащенком два роки жили у в’єтнамському місті Нячанге

— Ми божеволіємо, а нам нічого не повідомляють. Доправляти тіла повинна держава. Це не нещасний випадок, а жорстоке вбивство, — каже Наталія Анісімова із райцентру Чортків Тернопільської області.

Її сестру 35-річну Зоряну Жукову з цивільним чоловіком Едуардом Пащенком, 43-роки, знайшли 9 червня у в'єтнамському місті Нячанге. Їх зарізали.

— Про вбивство дізналася з інтернету, — про­довжує. — Подзвонила до Міністерства закордонних справ. Дали номер посольства України у В'єтнамі. Звідти прислали рахунок за кремацію чи доставку тіл. Фотографії перед спаленням не надсилають. Тому ми кремувати відмовилися.

Зоряна родом із Чорткова. Працювала стилістом на острові Гоа, в Таїланді, Сінгапурі та В'єтнамі. Її чоловік за освітою юрист. У В'єтнамі організовував ве­сілля. У Нячанге жили два роки.

— Тіла кілька днів пролежали в будинку, що вони орендували. Не бачили пару на вулиці, — розповідає сусідка подружжя Айя Кхаованг. — Викликали поліцію, коли почули трупний запах. Мертвих знайшли полісмени. Порізаний чоловік лежав на дивані на першому поверсі, а жінка — в туалеті на другому. У приміщенні все було перевернуте. Чи пограбували, не відомо.

— Їх могли вбити конкуренти, — говорить Наталія Анісімова. — Хто був здатен на таке звірство, не знаю. Під час останньої розмови по скайпу не було й натяку, що Зоряні хтось погрожує чи переслідує її.

— Тато не виходив на зв'язок чотири дні. Ніхто не знав, де він. Батьки розлучилися. Зоряна — його дівчина, — каже Вікторія, донька Едуарда. — Востаннє говорили з ним 5 червня. Батько дзвонив, щоб привітати маму з днем народження.

Аби перевезти тіла загиблих додому, потрібно $12,5 тис. — 310 тис. грн. Сім'я просить допомоги в небайдужих. Гроші можна перевести на картку Приватбанку № 5167 4900 2651 7749 — Рижак Надія Іванівна (мати ­Зоряни Жукової)

Зараз ви читаєте новину «Зоряну Жукову й Едуарда Пащенка зарізали у В'єтнамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі