вівторок, 27 грудня 2005 20:02

Зірки не зникають, вони вагітніють

Колись популярний співак Юрко Юрченко, якому 24 листопада виповниться 33 роки, давно зник з екранів телевізорів. Нагадав він про себе під час відбіркових турів "Євробачення", але конкурсу не пройшов. Зате глядачі побачили новий гурт — "Юркеш", що в перекладі з англійської означає "твоя готівка".

Раніше Юрченка розкручувала агенція "Територія А". Але співак скаржився, що там обмежували його творчу свободу.

— Тепер я роблю що хочу, — каже він. — Приміром, написав пісню, присвячену виступу нашої футбольної збірної на чемпіонаті світу.

Юрченко запевняє: на телебаченні "Юркеш" не показують тому, що він не хоче платити.

Ірина Сказіна, 35 років, зробила творчу паузу. Причина серйозна: співачка от-от повинна народити.

— Вагітність — це несподівано, але дуже приємно, — зізналася вона.

Незважаючи на приємні клопоти, два нові альбоми майже готові — з романсами та чимось схожим на джаз. Та з"являться вони лише після пологів.

Ірина Сказіна от-от повинна народити

А от 41-річний Валерiй Малишев альбом "Через пекло в рай" презентуватиме вже за тиждень. Це буде збірка пісень, що їх виконували воїни в Афгані та Чечні.

— При засиллі педерастії такі альбоми дуже важливі, — запевнив він "ГПУ".

23 лютого Малишев дасть концерт у палаці "Україна". Крім того, він ще й вiце-президент Федерації спортивного більярду України, періодично організовує турніри з цього виду спорту.

Марина Одольська, 30-років, дружина 44-річного співака Сергія Манека, днями народила другу дитину. Як назвала, поки що не признається. У їхній родині вже ростуть двоє синів — Маринин і Сергія.

Водночас вона працює над альбомом християнської музики, на який, за словами самої Марії, надихнула її вагітність. Альбом не можна буде купити — його Одольська буде тільки дарувати.

33-річна співачка Ольга Юнакова, яка виринула на фестивалі "Червона рута", а згодом з"являлася в проектах "Території А", матір"ю стала ще рік тому. Нині Ольга виховує доньку Терезу, готує альбом "Я другая" та завершує ремонт у домі, який купила на київських Осокорках. Спочатку в будинку надбудували третій поверх, а зараз облаштовують кімнати.

Зараз ви читаєте новину «Зірки не зникають, вони вагітніють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі