вівторок, 24 вересня 2013 06:15

Жінка шукає 3-річного сина

25-річна Неллі Моїсеєва із кримського селища Октябрське тиждень шукає сина 3-річного Еральпа Гювеніра. Каже, його викрав батько, громадянин Туреччини 28-річний Каан Гуверік, з яким розлучається.

— В браке с Кааном я прожила четыре года, — говорить Неллі. — Улітку повернулася зі Стамбула до Криму та подала на розлучення, бо чоловік бився. Погрожував забрати дитину і депортувати мене з Туреччини. Син народився там, але є громадянином України. Каанові дозволяла бачитися з дитиною. Коли приїхав до Криму, сказав, що має два квитки в акваріум в Алушті, умовив відпустити з ним Еральпа на прогулянку. Домовилися, що привезе о шостій вечора, але відтоді я не бачила дитину. Телефон Каана не відповідає. Він видалив свої сторінки в соцмережах.

Наступної доби свекор повідомив по скайпу, що Каан із сином вже у Туреччині. Мовляв, дісталися туди вертольотом. Благала дати почути голос сина, дозволити поговорити із чоловіком, але марно. Свекор сказав, що більше я сина не побачу. Не вірю, що Еральп у Туреччині, бо документи на дитину залишилися в мене. Дозволу на виїзд хлопчика за межі країни я не давала, а без цього перетнути кордон неможливо.

Правоохоронці розшукують дитину. Надіслали прикордонним та митним службам інформацію про те, що сталося, аби запобігти незаконному перетину кордону батька із сином.

Зараз ви читаєте новину «Жінка шукає 3-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі