пʼятниця, 16 липня 2010 00:06

Желатинові труси купують для першої шлюбної ночі

Киянка 25-річна Аліна Косінова відкрила секс-шоп "Інтим" у столичному торговельному центрі "Квадрат". На вході до магазину стоїть жіночий манекен у костюмі Червоної Шапочки. Кілька хлопців фотографуються біля нього. Беруть дівчину на руки та цілують у губи.

— Наші клієнти — сімейні пари, які хочуть урізноманітнити своє сексуальне життя, та самотні люди, яким не вистачає близькості, — каже Аліна.

Вона одягнена в коротку чорну сукню. На ногах — босоніжки на високих підборах. Кучеряве біле волосся закидає на плечі. Нігті намальовані синім, салатовим і рожевим лаком.

— Літо в секс-шопі — гаряча пора. Найкраще беруть надувних жінок. Буває, за день продаємо п"ять штук. Найдешевша коштує 200 гривень. Купують у подарунок, на турбази та в сауни. Вони зроблені зі звичайної гуми. Нагадують матрац для плавання. Якісніші коштують від тисячі гривень. У них красиве обличчя, штучне волосся, є комплект одягу. Можна переодягти дівчину в костюм медсестри або пожежниці. Усі отвори зроблені з кібершкіри, яка нагадує людську.

Знімає з верхньої полиці коробку з гумовою жінкою-медсестрою. Просить відвідувача надути її. Той соромиться, червоніє, береться надувати. Надута жінка невисокого зросту, має великі груди.

— Така лялька витримує понад 100 кг. Якось хлопці купили другові на 18-річчя. Через тиждень один прийшов і розказав, що вдома ляльку нарядили в коротку спідницю та білу блузку з глибоким декольте. До товариша поїхали на таксі. Хлопець у машині посадив її собі на коліна. Таксист подумав, що то жива жінка. Дивився на неї у дзеркало, пробував заігрувати. Коли побачив, що не справжня, то сильно розстроївся.

На сусідній полиці лежить коробка. На ній зображений надувний чоловік.

— Чоловіків продаємо у формі поліцейських. Привозимо рідко, бо користуються меншою популярністю. Вони мають фалоси різного розміру. Коштують так само, як і надувні жінки.

На вішалках висять корсети, еротична білизна, костюми вампірів, медсестер, поліцейських, бджіл і павуків. На стіні біля входу — наручники, шкіряні браслети та батоги.

Аліна веде до полиці з фалоімітаторами.

— Найчастіше їх купують сімейні пари. Зазвичай приходять удвох. Якщо купує чоловік, то знає, чого хоче його жінка. Сам обирає колір, розмір і матеріал. Ціна залежить від матеріалу.

За день продаємо п"ять надувних жінок

Дістає з коробки американський фалоімітатор за 895 грн.

— На дотик він нагадує людську шкіру. Має сім режимів вібрації. Імітує пульсацію фалоса, коли відбувається викид сперми. Після кожного використання його треба помити у теплій воді, насухо витерти та посипати тальком, щоб зберігав колір і свіжість. 800 гривень коштує фалоімітатор зі стразами. Він водонепроникний, можна використовувати у ванній чи басейні.

До магазину заходить чоловік у джинсах і світлій сорочці. Просить показати йому парфуми з феромонами.

— Їх роблять із натуральних масел. Кілька крапель треба нанести за вуха, на ліктьовий згін і за колінами. Запах масла відчувається кілька хвилин, потім вивітрюється. Через 5–10 хвилин парфуми з феромонами викликають притягуючу дію, збуджують партнера.

Аліна дістає із холодильника желейні чоловічі та жіночі труси у вакуумній упаковці у формі сердець. Їхня ціна — 74 грн.

— Мають смак тропічних фруктів, шоколаду та полуниці. На вигляд вони нагадують тоненький целофан. Із боків є зав"язки, щоб регулювати розмір. Від температури тіла трусики нагріваються і приклеюються до шкіри. Щоб даремно їх не рвати, краще просто з"їсти з тіла коханого. Їх часто купують молодята для першої шлюбної ночі.

Зараз ви читаєте новину «Желатинові труси купують для першої шлюбної ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі