пʼятниця, 15 серпня 2008 17:26

Жанні Фріске подарували пентхаус

  Російська співачка Жанна Фріске за сольний концерт заробляє 7 тисяч доларів
Російська співачка Жанна Фріске за сольний концерт заробляє 7 тисяч доларів

Російській співачці Жанні Фріске, 33 роки, шанувальник подарував пентхаус у Маямі, Каліфорнія. Помешкання оцінюють у $1 млн. Із його вікон видно Атлантичний океан.

Імені шанувальника в прес-службі артистки не кажуть. Торік Жанна збиралася заміж за соліста гурту "Дискотека аварія" Олексія Сєрова, одруженого із Оленою Фірсовою. До того два роки жила із французьким продюсером Сірілем Лункевичем. Роман із російським хокеїстом Олександром Овечкіним тривав у неї кілька місяців. Згодом Жанну бачили в компанії мільярдера Сулеймана Керімова.

Три роки тому зі стоянки в Москві викрали "Ауді ТТ" співачки. Нині у Фріске є "мерседес" за $400 тис. Дверцята в ньому відчиняються вгору. Авто спеціально привезли з німецького Штутґарта. Аби купити його, Фріске продала свою квартиру в Москві, ще $200 тис. узяла в кредит. За концерт вона отримує $7 тис.

У Маямі Фріске полетить восени. До цього часу помешкання відремонтують. Кажуть, сусідами співачки на узбережжі Атлантики будуть російські співаки Леонід Агутін та Анжеліка Варум, Крістіна Орбакайте, Філіп Кіркоров, Валерій Леонтьєв. Композитор Ігор Крутой має там цілий будинок.

Зараз ви читаєте новину «Жанні Фріске подарували пентхаус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі