пʼятниця, 28 листопада 2008 16:54

Загинув наречений Олени Воробей

Австралійський бізнесмен Майкл Хайд, 46 років, потрапив в автокатастрофу. Від отриманих травм наречений російської пародистки 40-річної Олени Воробей помер на місці.

БМВ бізнесмена знайшли в урвищі неподалік Тихоокеанського шосе в передмісті Сіднея. Чоловік не впорався з керуванням. Машина на великій швидкості вилетіла на зустрічну смугу, врізалася у дорожний відбійник, кілька разів перевернулася і зірвалася з кручі.

Поліція висуває версію самогубства. Торгова мережа Хайда The Wall зазнала багатомільйонних збитків од глобальної фінансової кризи. Щоби виправити ситуацію, Майкл виставив на продаж один зі своїх металургійних заводів. Кажуть, останні кілька тижнів чоловік страждав на депресію, відвідував психолога.

Олена й Майкл планували одружитися на Новий рік. Проти весілля була матір Хайда, вмовляла Воробей облишити роботу клоуна. На похорон бізнесмена артистка не полетіла. В одному з австралійських квіткових салонів замовила великий букет орхідей, улюблених квітів чоловіка. Мільйонера поховали на сімейному кладовищі у штаті Вікторія.

Зараз ви читаєте новину «Загинув наречений Олени Воробей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі