четвер, 20 серпня 2009 08:50

Задорнов залишить дружині московську квартиру

  Із дружиною Велтою Калнберзіною російський сатирик Михайло Задорнов знайомий з 3-річного віку
Із дружиною Велтою Калнберзіною російський сатирик Михайло Задорнов знайомий з 3-річного віку

— Я розлучався в житті сім разів. А майно ділю постійно! Проблема з дирижаблем. Його я залишив собі. А ось три гаражі на Нікуліній Горі відійшли дружині. І вона мені не дає пального. Навіщо тоді дирижабль? А ще я збираюся купити аеропорт у Ботсвані замість дачі. Ділянка на Місяці вже продана, не хвилюйтеся, — жартома коментує чутки про своє розлучення сатирик Михайло Задорнов, 61 рік.

Розмови про крах шлюбу гумориста із дочкою колишнього голови президії Верховної Ради Латвії 60-річною Велтою Калнберзіною спалахнули з новою силою після пісенного конкурсу "Нова хвиля" у латвійській Юрмалі. Задорнов приїхав туди зі своїм менеджером Оленою Бомбіною, 44 роки.

— Вони не ховалися від публіки, — розповідають гості фестивалю. — У ресторанах не соромилися обіймів.

Кажуть, після розлучення Задорнов збирається переїхати жити в Ригу. Московську квартиру  на вул. Осінній залишить дружині. Придбав її 1993-го. Сусідами в будинку тоді були тодішні російські можновладці: Борис Єльцин, Єгор Гайдар, Віктор Черномирдін, Павло Грачов.

— Щоб не чудив мій нині офіційний чоловік, я звідси нікуди не переїду, — заявила Велта Калнберзіна. Із Задорновим вона живе 38-й рік.

— Ми з Велтою навчалися в одному класі 11 років. Уперше побачилися в три роки. Могли б і раніше, оскільки наші матері лежали в одному пологовому будинку, — каже про дружину сатирик. У Москві він також має квартиру на Нікулінській вулиці, в якій прописав Олену Бомбіну з дочкою Оленою. У рідній Ризі має помешкання площею 130 кв. м і будинок у Юрмалі на убережжі Балтійського моря.

Зараз ви читаєте новину «Задорнов залишить дружині московську квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі