пʼятниця, 09 листопада 2012 07:00

За титул "Міс Земля" змагатимуться 96 дівчат

Автор: фото: REUTERS
 

Учасниці конкурсу краси "Міс Земля" під час фотосесії у філіппінській столиці Маніла. Цього року за титул змагатимуться 96 дівчат. Їх поселили в одному з найкращих готелів міста.

— Якщо в тебе ідеальна фігура й довге волосся, найкраща сукня та ексклюзивний макіяж, але ти не знаєш, що таке екологічна проблема і як боротися з вихлопними газами чи таненням льодовиків в Антарктиді, тоді цей конкурс краси не для тебе. Крім зовнішніх даних, учасниця має  презентувати свою програму з порятунку довкілля, — розповідають організатори заходу.

Євгенія Прокопенко із Сум полетіла на конкурс у минулі вихідні. У квітні вона стала "Королевою України-Землі 2012". У подарунок отримала автомобіль "Ауді А4". На Філіппінах Євгенія презентуватиме свій проект "Використання біологічних властивостей ріпаку для очищення ґрунтів від радіоактивного забруднення". Росію представлятиме Наталія Переверзєва з Курська. Вона виступить із промовою "Альтернативні джерела енергії".

Фінал відбудеться 24 листопада. "Міс Земля" належить до четвірки світових конкурсів краси разом із "Міс Світу", "Міс Інтернешнл" і "Міс Всесвіт". 2011-го корону отримала Ольга Алава з Еквадору. Крім переможниці, цього року визначать трьох фіналісток — "Міс Повітря", "Міс Вода" та "Міс Вогонь".

Зараз ви читаєте новину «За титул "Міс Земля" змагатимуться 96 дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі