середа, 19 грудня 2012 00:00

За 50 гривень можна придбати листа від Діда Мороза

Автор: фото з сайта www.fotoden.info
 

Санта Клаус катається на каруселі над дельфінарієм у відкритому океані біля австралійського міста Сідней.

— Ми привели дітей, бо тут можна з дельфінами поплавати і безкоштовно поспілкуватися із Сантою. Інші беруть за це 10 австралійських доларів (84 грн. — "ГПУ"), — каже місцева 34-річна Саманта. Вона привела до аквапарку сина Адама, 5 років.

За місяць до Нового року в Україні почали торгувати листами і телефонними розмовами з Дідом Морозом. На одному із сайтів за 15 грн продають 2 хв. такої бесіди.

— Щоб замовити послугу, треба проплатити її через власний телефон або термінал, — говорить адміністратор сайта Олексій. — Вказати ім'я дитини, ваш або її номер телефону і час дзвінка. На номер зателефонують, назвуться Дідом Морозом, привітають дитину зі святами і запитають, що маля хоче на Новий рік. А коли минуть 2 хвилини, Дід попрощається, скаже, що поспішає до інших діток або що йому телефонує Снігуронька, і розмова обірветься.

— Акцію найчастіше замовляють для дітей, але часто чоловіки так розігрують своїх дружин. Тоді й дізнаються, який подарунок ті бажають. Ми одній подзвонили о дев'ятій ранку в суботу. Мабуть, дівчина спала, бо коли почула, що дзвонить Дід Мороз, заматюкалася і кинула слухавку. Думала, то розіграш.

За 50 грн можна придбати листа від Діда Мороза.

Зараз ви читаєте новину «За 50 гривень можна придбати листа від Діда Мороза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі