пʼятниця, 17 листопада 2017 05:56

Володимир Голоднюк виграв кухонний набір

Автор: фото надане Володимиром Голоднюком
  Володимир Голоднюк із села Поташ Тальнівського району Черкаської області тримає на руках онуків Анну і Владислава. У розіграшах від ”Газети по-українськи” він бере участь з 2015 року
Володимир Голоднюк із села Поташ Тальнівського району Черкаської області тримає на руках онуків Анну і Владислава. У розіграшах від ”Газети по-українськи” він бере участь з 2015 року

— "Газета по-українськи" подобається найбільше з усіх видань. Люблю читати новини і спорт, розгадувати кросворди та судоку. Дружині до вподоби рубрики "Здоров'я" і "Їжа", — розповідає 55-річний Володимир Голоднюк із села Поташ Тальнівського району Черкаської області.

Він передплатив "Газету по-українськи" на рік і відправив копію квитанції на адресу редакції. Під час розіграшу отримав кухонний набір: рукавицю-прихватку і фартух.

— На мене виписуємо газету, а дружина надсилає квитанції. Сподівалися виграти путівку в санаторій. Але не вийшло. Хочемо поїхати кудись відпочити удвох, — каже Володимир Уліянович. — Кухонний набір нам сподобався. Фартух використовую для пасіки. А рукавицю взяла дружина на кухню.

Виписує "Газету по-українськи" більш як п'ять років. Бере участь у розіграші з 2015-го.

— Я пропрацював агрономом понад 15 років. Тепер на пенсії. Тримаю курей, кролів і бджіл, — говорить Володимир Уліянович. — Пасікою займався брат мого діда. Я почав нещодавно. Маю п'ять вуликів. Народилися онуки й відкрилося друге дихання. Інколи допомагає дружина чи зять. Наше село утопає в зелені. Кругом — ліс. Жінка любить ходити по гриби, збирати липовий цвіт, білу акацію, різнотрав'я на чай.

Дружина 50-річна Оксана працювала бухгалтером понад 20 років. Подружжя має сина 29-річного Віталія та доньку Ірину, 26 років.

— Син працює у торгівлі, а доня — реабілітологом. Виховуємо онука й онучку. Їм по 3,5 року, — додає Володимир Голоднюк.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Голоднюк виграв кухонний набір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі