вівторок, 24 квітня 2018 05:30

Владислава Гончарова повісилася на сволоку

Дев'ятини справили за школяркою 13-річною Владою Гончаровою з села Павлівка Крижопільського району на Вінниччині. 10 квітня повісилася у своєму будинку.

— У день трагедії Влада лишилася на господарстві з меншим братом. Старший із мамою поїхав у райцентр отримувати паспорт, — розповідає сільський голова Віктор Загон. — Близько дванадцятої дня повз їхню хату проходила родичка. Дівчина у вікно помахала їй рукою. Якраз у цей час приїхав автобус із райцентру. Мати прийшла додому, а Влада висить на сволоку. Була ще теплою. Жінка налякалася, наробила крику. Збіглися сусіди. Якби мотузку перерізали одразу, дівчину могли б врятувати.

Влада Гончарова росла без батька. Її мати сама виховує ще трьох синів. 16-річний Андрій навчається в професійно-технічному училищі, на рік молодший Влади­слав — дев'ятикласник, найменшому Максимові 3 роки.

— Із родиною Гончарових жили по сусідству, — каже сільський голова. — Влада завжди була весела і балакуча. Нормально вчилася у школі, займалася спортом. За чотири дні до того розмовляв із нею. Спитав, чи поїде на районні змагання з бігу. Відповіла: "Аякже. Цього року захищатиму честь села". Гадаємо, у дитині зіграло любопитство. Коли вішалася, не думала, що це закінчиться трагедією.

Зараз ви читаєте новину «Владислава Гончарова повісилася на сволоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі