четвер, 19 листопада 2009 19:33

Влада зміниться після 2012 року

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Київська цілителька Наталія Федорчук виганяє вірус грипу оцтом і негашеним вапном
Київська цілителька Наталія Федорчук виганяє вірус грипу оцтом і негашеним вапном

57-річна цілителька Наталя Федорчук лікує людей сонячним промінням.

— 19 років тому мені явився фантом Гуру, — сідає у м"яке крісло посеред вітальні у двокімнатній квартирі на Борщагівці. — Він пустив у моє серце космічний промінь. Після цього я почала володіти магічною енергією.

Цілителька передбачила епідемію грипу в травні 2009-го.

— У видіннях побачила, що до Нового року помре багато людей. Половина українців ходитимуть хворі та бліді, як покійники.  

З журнального столика бере пляшку з оцтом. Наливає його у балончик для поливання вазонів, розпризкує по кімнаті. Каже, це вбиває бактерії.

— Імунітет матимуть ті, хто не брав у руки зброю і не ходив ворожити на долю. Західна Україна страждає через те, що там багато чаклунів. Недобре й те, що закопуємо тіла мерців у землю. Їх треба спалювати. Сварю людей, коли бачу, що вони обідають на гробках. Цього робити не можна.

Наталя Федорчук виганяє вірус грипу з людини оцтом, негашеним вапном і сонячною енергією.

— У снах бачила людей, які бігли за чашею зі змією й намагалися попити з неї. Чаша — це символ аптеки. Люди травлять себе антибіотиками та хімією.  Якщо захворіли, провітрюйте квартиру, раз на день мийте підлогу. У відро води додавайте 10 грамів негашеного вапна.

У квартиру заходить син Олексій, 22 роки.

— Недавно він захворів. Мав усі признаки грипу. Тиждень лежав з температурою під 40. У нього в легенях усе кипіло, тільки рвоти не було.  Годувала медом і горіхами, у груди пустила сонячний промінь. Казала: "З такою мамою, як у тебе, не пропадеш". Хворобу вигнала, але перейняла на себе. Температурила три дні.

Обідати на гробках не можна

У видіннях Наталя побачила дірки в меридіані, який проходить над Україною і Росією.

— Через це на нас падають хвороби. Але скоро добрі сили ці дірки залатають. Епідемія грипу спаде у грудні. Зараз людей залякують 2012 роком. За календарем Майя, тоді має настати кінець світу. Катаклізмів на Землі буде багато. Вибухатимуть вулкани серед мегаполісів, топитиме Америку, а Індійський океан мілітиме. Там, де зараз плаває риба, будуть ходити люди. Багато лиха буде в Китаї. Там помре багато людей, населення Землі скоротиться вдвічі. Ті, що залишаться, житимуть за новими законами. Між багатьма державами зникнуть кордони.

Віщує, що до 2012 року в Україні не зміниться влада.

— З посад піде кілька людей. Більшість останеться. Та після 2012-го вони пошкодують, бо відповідатимуть за свої гріхи.

Зараз ви читаєте новину «Влада зміниться після 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі