вівторок, 05 червня 2007 16:00

Віталій Козловський давав хабара

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Віталій Козловський зустрічається зі своїми фанатками в київському Будинку вчителя. 12 травня 2007 року
Віталій Козловський зустрічається зі своїми фанатками в київському Будинку вчителя. 12 травня 2007 року

Cпівак Віталій Козловський, 22 роки, здає сесію. Він навчається на журналіста на п"ятому курсі Львівського університету.

— Іспити складаю індивідуально, — зізнається Віталій "ГПУ". — З кожної дисципліни мені дозволять вивчити одну тему.

Після цього Козловський писатиме дипломну роботу. За його словами, тему "Журналістика в суспільстві" забракував декан факультету Михайло Присяжний. Сказав, що вона занадто загальна. Іншої теми співак ще не обрав.

— На самі "п"ятірки" я не вчуся, — розповідає він. — Бувало, отримував "трійки". Я — не з тих студентів, які ходять по кілька разів, щоб випросити "п"ятірку". Коли приїжджаю до Львова, ходжу з однокурсниками в кафе на філіжанку кави. Одна дівчина весь час стежить за мною в аудиторії. На парах сідає попереду і в люстерко дивиться на мене, підморгує. Я її називав Гуцулкою, бо вона — із Закарпаття.

Дехто зі студентів не любить Віталіка

Однокурсники Козловського говорять, що цю дівчину звати Валентина.

Віталій зізнається, що колись писав шпаргалки.

— На першому курсі давав хабара, — каже. — На заліку з якогось другорядного предмета. Кожен його здавав із 20 гривнями у заліковці. Потім на дошці оголошень ми почепили навпроти цього предмета ціну — 20 гривень. Викладачі нашу вивіску швидко зняли.

За словами 21-річної Дани Коваленко, одногрупниці Віталія, він учиться на "5" і "4". Інколи бере в неї конспекти. Козловський  приїде на вручення дипломів. На випуску він обіцяв заспівати.

— Дехто зі студентів не любить Віталіка, бо той співає російською, — каже дівчина. — Але він дуже милий. На третьому курсі Козловського запросили в журі конкурсу краси "Міс університету". Решта суддів були викладачі.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський давав хабара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі