четвер, 16 серпня 2007 17:27

Вибирати капелюх — вибирати чоловіка

 

"Мені снилися три богатирі — оті, що на картині. Вони їхали вулицею і розмовляли про вибори.

Надія Іванівна, м.Біла Церква".

Епічні часи, Надіє Іванівно, минулися. Туга за богатирями не повинна отруювати життя. Поміркуйте над значенням цифри 3. Можете отримати якусь важливу звістку.


"Снилося, що потрапила на виставку дзвонів. Думала, покажуть кілька великих і з десяток менших. Може, калатнуть у який, щоб не скучно було дивитися. Але побачила на великому полі тисячі дзвонів і дзвіночків. Дивувало, що ніхто поміж ті дзвони не ходив, я була одна. Раптом один задзвонив, а за ним і всі інші. Якась страшна какофонія зчинилася. Я затулила вуха руками і прокинулася.

Лілія Олександрівна, 39 р., м. Хмельницький".

Така символічна картина — поле зі дзвонами — свідчить про якийсь тривожний стан у вашому житті або й навіть житті країни. Можливо, правителі ("великі дзвони") нехтують законами совісті, грішать, невдовзі це розкриється, піде поголос. Це може стосуватися й вас: остерігайтеся негідних учинків, не шукайте дешевої слави чи популярності. Слід більше уваги приділяти не фізіологічним потребам, а духовному розвиткові. Дзвони сняться й до несподіваних новин, часто пов"язаних із неприємними подіями.

Мені снилися три богатирі

Іван Коваль із Полтавщини, 28 років, повідомив, що часто вві сні розв"язує складні проблеми. "Снилося, що переді мною постало важке випробування: знайти жінку з двома родимками біля пупця. Ходив пляжем, де лежали сотні чоловічих і жіночих тіл, і видивлявся. Сережки в пупцях зустрічав, одну родимку бачив, а от дві не траплялося. Сів на піску, обхопив голову руками. Аж тут із води вийшла висока блондинка. У неї були дві родимки. Зрадів, а потім засмутився: навіщо це потрібно? Чому я саме це шукав? Жінка (чи дівчина) тернула долонею по животу і зняла дві крапельки річкової ряски. Я чомусь не засмутився, а розсміявся і прокинувся. Думаю, пора мені женитися".

Мабуть, висновок зробили правильний. Пошук ідеалу — це добре, але не будьте надто перебірливим. Зовнішні прикраси чи якісь ознаки — ще не критерій для вибору, остерігайтеся омани.


"Мені снилося, що ходила купувати капелюх. А продавці повиставляли тільки пляжні. Вони були красиві, деякі подобалися, але ж я хотіла справжнього капелюха! На моє здивування одна жінка-покупець запропонувала: "У мене є такий капелюх, якого ви шукаєте. Я можу його вам просто подарувати". На цьому сон урвався. Але найдивніше, що він підтвердився через кілька днів. Моя подруга попрохала, щоб я трохи пофліртувала з її чоловіком, бо він зовсім збайдужів до неї. Не видно, щоб і коханку мав. Я згадала сон.  

Каріна Анатоліїівна, 34 р., м. Київ".

Купувати капелюх, і справді, може означати вибір чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Вибирати капелюх — вибирати чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі