пʼятниця, 01 березня 2013 06:15

Василя Кисляка загриз собака

49-річного Василя Кисляка із села Юрківці Могилів-Подільського району Вінниччини загриз собака. Напередодні він прийшов до свого сусіда 76-річного Володимира Галія відзначити народження онуки.

— О десятій вечора після святкування господар провів гостя за ворота і зачинив калітку. Собаці на ніч відпустив більше провід, щоб той міг бігати по всьому подвір'ю, і ліг спати, — каже прес-секретар Вінницької обласної міліції Ольга Єфремова. — Рано на дворі побачив пошматоване тіло друга. Викликав міліціонерів. На тілі виявили численні рвані рани та укуси. Чому гість вирішив повернутися до товариша і чого ніхто не чув його криків, поки що невідомо.

Василь Кисляк викладав історію в сільській школі. Собака породи східноєвропейська вівчарка має кличку Джек. Його Володимир Галій купив за 500 грн. Селяни вимагають, аби пса вбили. Мовляв, той спробував людського м'яса і захоче ще. Господар проти.

Зараз ви читаєте новину «Василя Кисляка загриз собака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі