вівторок, 06 липня 2010 00:15

Ван Дамм побив свою дівчину

Автор: фото з сайта www.arvo.ua
  Американський актор Жан-Клод Ван Дамм зі своєю дівчиною Оленою Каверіною на вечірці у столичному розважальному центрі ”Арена”
Американський актор Жан-Клод Ван Дамм зі своєю дівчиною Оленою Каверіною на вечірці у столичному розважальному центрі ”Арена”

Американський актор 49-річний Жан-Клод Ван Дамм побив свою дівчину Олену Каверіну, 23 роки.

— Він познайомився з Оленою на дискотеці у Таїланді, де та відпочивала, — каже помічниця Ван Дамма 27-річна Ірина, яка працює ще й перекладачкою в актора. — Мене приставили до нього весною. Ван Дамм місяць жив в Олениних батьків у Кривому Розі. Заради нього дівчина пофарбувала волосся у білий колір. На прес-конференції актор представив її журналістам, назвав своєю нареченою.

Про конфлікт артиста з українкою Ірина нічого не знає.

— Наскільки мені відомо, в Олени і Ван Дамма все добре. На людях вони не приховують своїх почуттів. Видно, що кохають одне одного. Актор не любить говорити про особисте.

Розповідають, що Ван Дам побив Олену в одному з 4-зіркових столичних готелів. Номер там коштує від $300 за день. Пара нібито повернулася з вечірки опівночі. О третій ночі Олена почала кричати. Охоронець і адміністратор піднялися до них у помешкання. Ван Дамм двічі кулаком ударив подругу по голові. Коли викликали міліцію, зачинився у себе в кімнаті. Олена не писала на нього заяву. Відмовилася їхати до лікарні та знімати побої. Аби приховати синці під очима, носить великі темні окуляри.

Актор приїхав до Києва знімати бойовик "Вежа". Він п"ять разів одружувався. Досі жив із 40-річною Ґледіс, чемпіонкою США з бодибілдингу. Має двох синів — Крістофера і Ніколаса, доньку Б"янку.

Зараз ви читаєте новину «Ван Дамм побив свою дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі